IMPRESSUM

Die Lifehammer-Website wird von Life Safety Products BV bereitgestellt, einem Unternehmen, das nach niederländischem Recht organisiert ist.

Life Safety Products ist zu 100% im Besitz der Lifehammer Holding BV (Handelskammer Registrierungsnummer 72905247)

Life Safety Products BV
Geschäftsführer / Managing Director: Marcel Zegger
Firmenadresse registriert in Zoetermeer / Niederlande
Adresse: Werner von Siemensstraat 22, 2712 PP Zoetermeer, Niederlande
Tel.: +31 (0) 79 330 05 40
E-Mail: info@lifehammerproducts.com
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer in den Niederlanden: NL810761579B01
Registriernummer der Handelskammer 24334150

Bei Fragen an Life Safety Products BV besuchen Sie bitte die unsere Internetseite unter www.lifehammerproducts.com , auf der Sie eine Anfrage stellen können, bzw. Kontakt mit unserem Haus aufnehmen können.

MEDEDELING

Vrijdag 22 maart is er in het programma “RTL 112 Vandaag” een item uitgezonden waarin een “veiligheidshamer” werd getest op het glas van een autodeur met negatief resultaat. Dit item is o.a. herhaald in het programma “Renze op Zondag” en “RTL Boulevard”.

Wij willen hierbij uitdrukkelijk benadrukken dat hier GEEN Lifehammer® veiligheidshamer is gebruikt, ondanks het feit dat dit door de presentatrices wel herhaaldelijk wordt gezegd. Al onze veiligheidshamers worden regelmatig getest op functionaliteit en zijn gecertificeerd door de Duitse TÜV.

Inmiddels is contact opgenomen met de redacties van de bovengenoemde programma’s.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten