• Safety Hammer Evolution

    “Diese Lifehammer-Produkte gefallen mit ihrer einfachen, ergomischen Form.”

  • Safety Torch Synergy

    “Mit ihrer cleveren Funktionalität und einer robusten und kompakten Gestaltung bietet die Sicherheitslampe in schwierigen Situationen eine einfache Lösung.”

  • Car Window Cleaner

    “Das man so ein simples Produkt wie einen Eiskratzer–Schwamm-Abzieher fürs Auto noch stark verbessern kann beweisen die Entwickler von Lifehammer.”

  • Nothammer Smart

MEDEDELING

Vrijdag 22 maart is er in het programma “RTL 112 Vandaag” een item uitgezonden waarin een “veiligheidshamer” werd getest op het glas van een autodeur met negatief resultaat. Dit item is o.a. herhaald in het programma “Renze op Zondag” en “RTL Boulevard”.

Wij willen hierbij uitdrukkelijk benadrukken dat hier GEEN Lifehammer® veiligheidshamer is gebruikt, ondanks het feit dat dit door de presentatrices wel herhaaldelijk wordt gezegd. Al onze veiligheidshamers worden regelmatig getest op functionaliteit en zijn gecertificeerd door de Duitse TÜV.

Inmiddels is contact opgenomen met de redacties van de bovengenoemde programma’s.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten